Subscribe:

Ads 468x60px

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ TRINKHALLE-KIOSK AM MAIN 65451 KELSTERBACH

Dimitrios Ifantidis
kotbus 1
empoli 2
ternana x
maintz over
anobero 1
kaiserspor x
akisaspor 2
stantar liegis 2
ΛΙΛ 2
basel 1
toluka 1 

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ 9-3-2013


Καλημέρα. Να ξεκινήσουμε με τα δικά μας; Ο Πλατανιάς μετά από την ήττα από την Κέρκυρα, μπήκε σε μπελάδες. Όχι βέβαια ότι κινδυνεύει άμεσα, αλλά η απόκτηση βαθμών αρχίζει να μετατρέπεται σε επιτακτική… Κόντρα στον ανώτερο του ΠΑΟΚ, δεν… τον παίρνει για μαγκιές. Πιστεύω ότι πρωτίστως θα κοιτάξει να διαφυλάξει το Χ και τον πολύτιμο βαθμό που θα τον φέρει κοντά στην σωτηρία.
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μεριά τα πηγαίνει μια χαρά τελευταία, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Μακριά από την Τούμπα όμως δεν μας έχει συνηθίσει και σε τόσα πολλά διπλά. Για την ακρίβεια έχει μόνο τέσσερα σε δώδεκα παιχνίδια.
Ο δε Πλατανιάς μέσα στην Κρήτη έχει μόνο δύο ήττες από την αρχή της περιόδου. Με αυτά τα δεδομένα και έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία, η ισοπαλία  φαντάζει ως καλό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες. Στο φινάλε, κάλλιο έναν και στο χέρι, παρά τρεις και καρτέρει…

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Τριάδα Κυριακής

Φίλες και φίλοι καλημέρα σήμερα βλέπω μια καλή τριαδουλα
Από το ιταλικό πρωτάθλημα θα παίξω την πολύ καλή και αξιόμαχη Τορινο που παίζει στην έδρα του με το Παλερμο
Στο Βέλγιο βλέπω να περνά νικηφόρα από την Σαρλερουα η ομάδα της Ζουλτε Βαρεγκεμ και τέλος βλέπω άσσο στο ματς για την Ισπανία Μαλαγα-Ατλετικο Μαδ.
Οσοι παίζεται στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ρίξετε και λίγα στον ολυμπιακό Βόλου και στον Πανσερραϊκό
Αυτά φίλοι μου καλή τύχη σε όλους

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ :
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΕΣΛΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 
155 ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΡΟΙΤΕΡ 1 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.50
ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 
236 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ-ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 1 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.50
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΣΙΟ 1 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.60.....
ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Πάμε Παρασκευή χαλαρα

Καλημέρα και καλό μήνα! Αυτήν την ώρα ετοιμάζω την ύλη της αποψινής εκπομπής και απλά… ξέκλεψα λίγο χρόνο για τα σημερινά τα οποία ούτως ή άλλως δεν έχουν ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον… Στην Β Γαλλίας σκέφτομαι το διπλό της Μονακό και τον άσσο της Ντιζόν. Πρόκειται ασφαλώς για δύο πολύ δυνατές ομάδες οι οποίες διεκδικούν άνοδο. Η αξία της Μονακό είναι γνωστή και… αδιαπραγμάτευτη! Η πρωτοπόρος έχει ήδη οκτώ διπλά στο ενεργητικό της και αν παίξει λίγο σοβαρά, δεν θα έχει πρόβλημα να τα κάνει… εννέα. Η νεοφώτιστη Γκαζελέκ δεν συνήλθε ούτε με την αλλαγή προπονητή και όλα δείχνουν ότι έτσι όπως ανέβηκε, έτσι και θα κατέβει… Η Ντιζόν είναι πολύ αξιόπιστη στην έδρα της καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε γκέλες και εξακολουθεί να το παλεύει για την άνοδο. Αυτή τη φορά φιλοξενεί την μέτρια Νιόρ που από την αρχή της περιόδου έχει κάνει μόλις πέντε νίκες σε 28 παιχνίδια! Η Νιόρ θα κατέβει να παίξει όπως συνηθίζει… Πολύ αμυντικά δηλαδή, μήπως και πάρει το Χ. Η Ντιζόν όμως ένα γκολ (τουλάχιστον) το έχει και πιστεύω ότι στο τέλος αυτή θα είναι η ομάδα που θα πανηγυρίσει απόψε… Θα συμπληρώσω τετράδα σημείων, αποκλειστικά και μόνο βάσ