Subscribe:

Ads 468x60px

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΗ

Φίλοι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑκαλησπέρα σας. Νομίζω ότι η πρώτη απόπειρα να δώσω προγνωστικά πήγε σχετικά καλά. Σήμερα το κουπόνι δεν έχει πολλά παιχνίδια, έχει λίγα και καλά για ποντάρισμα κατά την άποψη μου.
Ας ξεκινήσουμε από τη Βόρεια Ευρώπη και από το Κύπελλο Νορβηγίας. 215. ΧΟΝΤ – ΜΠΡΑΝ θα δούμε γκολ πιστεύω σ’ αυτό το παιχνίδι όποτε το χωρίς επιφυλάξεις θα έλεγα OVER. Επειδή όμως το ποσοστό του είναι μικρό με λίγο ρίσκο μπορείτε να ποντάρετε 4-6 γκολ, που η απόδοση του είναι πολύ καλύτερη.
Πάμε τώρα στην 1Η κατηγορία της Σουηδίας και στο 216. ΧΑΚΕΝ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΚ. Χαμός στην κορυφή του Σουηδικού πρωταθλήματος με τη Χάκεν να θέλει τους βαθμούς για να διατηρηθεί στην κορυφή και να μην «κυνηγά» την Έλφσμποργκ, αλλά και την ΑΙΚ Στοκχόλμης που μπήκε και αυτή στο παιχνίδι του τίτλου. Οπότε 1. Και να σας πω πως όταν πήγα στο πρακτορείο να παίξω είδα ότι έχει πέσει το ποσοστό του άσσου στο συγκεκριμμένο παιχνίδι.
Ας παραμείνουμε στη Σουηδία στη Β’ κατηγορία της όμως αυτή τη φορά και στο 218. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΕΣΤΕΡ. Για να χάσει την πρώτη θέση και την άνοδο η Έστερ σίγουρα κάποιο θαύμα θα πρέπει να γίνει. Η Χάλμσταντ όμως θέλει του βαθμούς για να κυνηγήσει το πλασάρισμα της στη δεύτερη θέση που θα της δώσει και αυτής το εισιτήριο της ανόδου, οπότε 1.
Και ας κλείσουμε με τη Β’ κατηγορία της Γερμανίας και το 222. ΜΠΟΧΟΥΜ  ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ. Οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν πολύ καλές επιδόσεις μακριά από την έδρα τους και αν κερδίσουν παραμένουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλοι η Μπόχουμ αν χάσει αποχαιρετά από νωρίς τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. Πιο πιθανά σημεία κατά την άποψή μας Χ/2.
Στα γρήγορα
215. ΧΟΝΤ – ΜΠΡΑΝ OVER ή 4-6 γκολ απόδοση 1,35 ή 2,10
216. ΧΑΚΕΝ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ 1 απόδοση 1,55
218. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΕΣΤΕΡ 1 απόδοση 2,00
222. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ Χ/2 απόδοση 3,25/2,25
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Γιάννης Δραπανιώτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου